Sus resultados de búsqueda

Una casa nova emblemàtica i exclusiva a Andorra

1.780.000 €
Carrer de l'Anglada nº 1, ,
Afegir a favorits
395
Compra

Casa rústica unifamiliar en el Centre de la població d’Escaldes amb vista espectaculars i amb sol tot el dia
Casa Coté, és una casa catalogada com a emblemàtica pel comú (Ajuntament) d’Escaldes-Engordany. Aquesta propietat exclusiva conserva tot el seu encant en la façana l’exterior. L´interior, totalment reformat amb materials d´alta qualitat, en un estil avantguardista, sense perdre l´encant que la caracteritza.
Aquesta casa a tres vents té una de les millors vistes de tota la vall. Està situada al centre històric de la parròquia d’Escaldes-Engordany. Una de les zones més prestigioses i boniques de la població, a tan sols tresd minuts del centre.
Consta de quatre plantes, té un garatge a la planta baixa, a la primera planta trobem un gran saló menjador, amb cuina i un bany de cortesia i terrassa, A la segona planta saló i una habitació tipo suit amb bany i terrassa, i a la tercera planta dues grans suites amb vestidor i terrassa.

Cal Coté ens permet observar l’ús d’un altre material important en l’arquitectura: la fusta. De pi o avet, aquest material era utilitzat per construir les bigues dels pisos i de tota l’estructura de la coberta. També s’utilitzava per als paviments dels pisos, envans i la coberta. Vista la seva importància, l’obtenció i explotació de la fusta als boscos la reglaven les administracions.
La fusta la trobem emmarcant les obertures de la façana, que són més petites a les façanes no assolellades i més grans a la façana principal, a les parts més ben orientades a la llum i a la calor solar.
També és el material per a les musicadures, decoracions sobre fusta mil·lenàries. Els seus orígens es remunten a l’art dels pastors, que amb una sola eina elaboraven aquestes figures.
Escaldes i Engordany són dos poblacions de la setena parròquia d’Andorra, ubicades a la vall central, a l’encreuament dels rius Valira d’Orient, Valira del Nord i Gran Valira. Actualment Escaldes i Engordany configuren una única aglomeració urbana, però en origen eren dos nuclis separats i diferenciats. Engordany té un conjunt de característiques pròpies i és més antiga que Escaldes; s’han trobat restes arqueològiques al jaciment de l’Antuix datades dels segles II i I aC. Fins a principi del segle XX, Engordany tenia més població que Escaldes. Engordany ha estat tradicionalment la zona de la parròquia dedicada a l’agricultura i a la ramaderia, a diferència d’Escaldes, amb una activitat econòmica relacionada amb l’explotació de l’aigua termal. Engordany va ser l’escenari del pessebre vivent als anys cinquanta del segle XX i ha conservat alguns vestigis del passat recent del nostre país vinculats a les activitats agropecuàries.
Te caldera nova de BIOMASA, amb una sitja de pèl·lets de 1.500 Kg.

Dirección: Carrer de l'Anglada nº 1
Zona:
Estat/País:
Código postal: AD700
País: Andorra
Id propiedad : 19729
Preu: 1.780.000 €
Tamaño de la Propiedad: 286 m2
Tamaño del Terreno: 340 m2
Habitaciones: 3
Banys: 4