Your search results

Hacemos peritaje y tasación

 
A API immobiliària, portem treballant al sector immobiliari d’Andorra des de fa més de 10 anys. Som una empresa professional i molt propera al nostre client, d’aquesta manera podem trobar d’una manera més personalitzada el vostre llar.
 

Entre la nostra gran varietat de serveis podreu trobar els següents:

Peritatge

Fem peritatges i taxacions de qualsevol tipus d’immoble. D’aquesta manera podrà saber el valor de mercat actual del seu habitatge. Així, podrà tenir una visió més àmplia de en quina situació es troba el seu immoble en el mercat.

Intermediació comercial

A Intermediació Comercial aconseguirem la seva major satisfacció i benestar al millor preu possible. Si el que voleu és vendre us assessorarem i vendrem el vostre immoble o terreny al preu més adequat i de la forma més ràpida possible. Si el que desitja és comprar, no hi ha cap problema, nosaltres trobarem el que vostè més necessita al millor preu del mercat.

Col·laborem amb més de 100 immobiliàries tant del país com de l’estranger. Així que si compteu amb nosaltres al mateix temps esteu comptant amb tot l’equip del sector immobiliari d’Andorra i part de l’estranger (Catalunya, Espagna, Sud de França, principalment).

Compare Listings