Your search results

EDIFICI per construir a peu de pistes d'esquì (La Massana)

€ 1,310,000
Avinguda de Fontanella 11, Pal, ,
Favorite

Description

Estem encantats de presentar-li aquesta excitant oportunitat de inversió en una promoció immobiliària de catorze apartaments a peu de pistes, al centre del poble. El pre-projecte elaborat de conformitat amb les normatives del Comú de La Massana té com a objectiu la construcció de quinze apartaments d’ús turístic. Amb els canvis recents en la normativa d’apartaments turístics, aquest projecte esdevé encara més atractiu i viable.

Aquesta promoció ofereix una oportunitat excepcional per als inversors que busquen una alta rentabilitat en el sector immobiliari. Amb una ubicació privilegiada a peu de pistes i al centre del poble, els apartaments estan estratègicament situats per captar l’interès dels amants de l’esquí i els turistes que visiten la zona.

Amb el canvi en les normatives d’apartaments turístics, aquest projecte ara és viable i ofereix un gran potencial de rendiment. La demanda de lloguer d’apartaments turístics a Andorra és constant i en creixement, oferint als inversors una oportunitat única de generar ingressos passius sostinguts.

Si està interessat en aquesta oportunitat d’inversió, estem a la seva disposició per a proporcionar-li més informació detallada sobre el projecte, els rendiments estimats, el pla de negoci i altres detalls rellevants. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per programar una reunió o una visita al lloc.

Aprofiteu aquesta oportunitat única per formar part d’una promoció immobiliària de primer nivell i aconseguir una alta rentabilitat en el mercat de l’apartament turístic d’Andorra. Edificicomplert superfìcie: 903 m2 apartaments superfìcie total: 725m2.

Overview

  • Updated On:
  • maig 23, 2024
  • Bedrooms
  • Bathrooms
  • Garages
  • 950.00 m2 Area Size
  • Year Built: Year Built

Property Details

Property Id : 3749
Price: € 1,310,000
Property Size: 950.00 m2
Property Lot Size: 450.00 m2

Similar Listings

Compra

Compare Listings

apimigestio