Your search results

SOLAR en venda a la carretera General 1

€ 788,000
CG1 Aixovall, ,
Favorite

Description

Ens complau presentar-li una emocionant oportunitat d’inversió en un solar amb possibilitat de desenvolupament immediat, amb usos industrials o residencials. Aquest terreny ofereix la possibilitat de construir fins a cinc plantes sobre el nivell del sòl, amb una superfície de 300 metres quadrats cadascuna, així com dues plantes subterrànies.

La ubicació estratègica d’aquest solar el converteix en una opció ideal tant per a projectes industrials com residencials. Amb la possibilitat de construir fins a vint apartaments, hi ha un gran potencial per a desenvolupar edificis comercials, industrials o residencials de gran rendibilitat.

En el cas d’optar per un ús industrial, aquest solar ofereix una excel·lent oportunitat per a construir instal·lacions de producció, magatzems o naus industrials, aprofitant la seva ubicació convenient i el seu accés a la principal via de transport.

D’altra banda, si es prefereix un ús residencial, aquest terreny també ofereix una opció atractiva per a la construcció d’edificis d’apartaments o habitatges unifamiliars, aprofitant al màxim l’espai disponible i oferint un entorn còmode i convenient per als residents.

A més, les dues plantes subterrànies ofereixen la possibilitat d’incorporar àrees d’estacionament, emmagatzematge o instal·lacions addicionals, afegint valor al projecte i maximitzant el seu potencial de desenvolupament.

Si està interessat a explorar aquesta emocionant oportunitat d’inversió o desitja obtenir més informació sobre el terreny i les seves possibilitats de desenvolupament, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. Som aquí per a ajudar-lo a aprofitar al màxim aquesta oportunitat única en el mercat immobiliari.

Overview

  • Updated On:
  • maig 23, 2024
  • Bedrooms
  • Bathrooms
  • Garages
  • 1,500.00 m2 Area Size
  • Year Built: Year Built

Property Details

Property Id : 3754
Price: € 788,000
Property Size: 1,500.00 m2
Property Lot Size: 300.00 m2

Similar Listings

Compra
Compra

Compare Listings

apimigestio